Sammensæt din egen menu

Velkomstdrink
Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas 50,-
Forretter:
Klassisk rejecocktail, baguette og smør 110,-
Mousse af hjemmerøget laks, rørt med purløg og creme fraiche, baguette og smør 110,-
Tapas med bruschetta 125,-
Rejer i hvidløg, lime og tomat, baguette 110,-
Bagt laks med roset af røget laks, purløgscreme, baguette og smør 145,-
Røget dyrekølle med frisk ”waldorf”, og godt brød 145,-
Desserter:
Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis 95,-
Frisk frugtsalat med råcreme 95,-
Rabarbertrifli med Marsala 95,-
Fragilité med bærcoulis 95,-
Pandekager med flødeis 95,-
Pannacotta med friske bær 95,-
Klassisk æblekage 85,-
Dessertvin:
Spätlese
(Rækker til ca. 12 gæster)
270,-
Kaffe og god the fra Perchs på buffet 35,-
Sødt (slik og småkager) til kaffen kan medbringes uden beregning, egne kager koster 15.- i ”kagehåndtering”  
Baileys, Cognac etc. 50,-
Natmad:
Hjemmelavet tomatsuppe med hvidløg og et strejf af chili 95,-
Aspargessuppe m/u kødboller 95,-
Hjemmelavede frikadeller m. kartoffelsalat, rugbrød og surt 95,-
2 hotdogs (byg selv) med tilbehør 95,-
3 små sandwiches i lyst brød (æggesalat m.karse, postej m. bacon, rullepølse m. løg og sky) 110,-
Leje af linned:
Ønsker I ekstra pynt i form af hvide duge, stofservietter o.l, er I velkomne til at medbringe selv, vi kan også leje linned for jer. Pt. (august 2023) koster duge 100,- stk. og servietter 14,- stk.

Udvalg og priser er med forbehold for ændringer