Menuer

Festmenu 1, med drikkevarer
Velkomstdrink:
Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas
Forret:

Klassisk rejecocktail, baguette og smør

eller

Butterdejsskal med høns i asparges

Hovedret:

Gammeldags oksesteg med sødt, surt, skysauce, hvide kartofler og dagens garniture

eller

Flæskesteg med hele molevitten

Dessert:

Hjemmelavet citron-flødeis
eller
Rabarbertrifli med Marsala

Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med hovedretten

Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt

Pris pr. couvert 775,-
Børn under 12 år ½ pris
Minimum 30 voksne couverter
Festmenu 2, med drikkevarer
Velkomstdrink:
Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas
Forret:

Mousse af hjemmerøget laks, manitobabrød

eller

Rejer i hvidløg med tomat og lime, baguette

Hovedret:

Helstegt kalvefilet med mild dijonsauce, rosmarinkartofler og dagens garniture

eller

Indbagt laks med krebsesauce, grønne asparges, nye kartofler og dagens grønt.

Dessert:

Fragilité med brombærcoulis
eller
Pannacotta med friske bær

Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med hovedretten

Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt

Pris pr. couvert 850,-
Børn under 12 år ½ pris
Minimum 30 voksne couverter
Festmenu 3, med drikkevarer
Velkomstdrink:
Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas
Forret:

Mousse af hjemmerøget laks, manitobabrød

eller

Tapas med bruschetta

Hovedret:

Helstegt oksefilet med rødvinssauce, ristede svampe, pommes rissolles

eller

Filet af krondyr, østershatte, asparges med serranoskinke, dagens garniture, vildtsauce

Dessert:

Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis
eller
Frisk frugtsalat med råcreme

Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med hovedretten

Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt

Pris pr. couvert 895,-
Børn under 12 år ½ pris
Minimum 30 voksne couverter

Udvalg og priser er med forbehold for ændringer