Sammensæt din egen menu

Velkomstdrink
Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas 50,-
Forretter:
Klassisk rejecocktail, baguette og smør 110,-
Mousse af hjemmerøget laks, rørt med purløg og creme fraiche, baguette og smør 110,-
Tapas med bruschetta 125,-
Rejer i hvidløg, lime og tomat, baguette 110,-
Bagt laks med roset af røget laks, purløgscreme, baguette og smør 145,-
Røget dyrekølle med frisk ”waldorf”, og godt brød 145,-
Hovedretter:
Gammeldags oksesteg med sødt, surt, skysauce, grøntsager og hvide kartofler 245,-
Flæskesteg med hele molevitten 225,-
Kalvesteg som vildt med waldorf, æble, tyttebær og vildtsauce 245,-
Porter og honningmarineret vildsvin, salat af æble og peberrod, kartoffelmos, tyttebær, skysauce 245,-
Helstegt kalvefilet med mild dijonsauce, knust kartoffel og dagens garniture 265,-
Helstegt oksefilet med rødvinssauce, ristede svampe, pommes rissolles 265,-
Filet af krondyr, østershatte, asparges med serranoskinke, dagens garniture, vildtsauce 285,-
Fiskeretter på forespørgsel  
Desserter:
Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis 95,-
Frisk frugtsalat med råcreme 95,-
Rabarbertrifli med Marsala 85,-
Fragilité med bærcoulis 95,-
Pandekager med flødeis 95,-
Pannacotta med friske bær 95,-
Klassisk æblekage 85,-
Dessertvin:
Late harvested Muscat, Brown Brothers
(Rækker til ca. 12 gæster)
280,-
Kaffe og god the fra Perchs på buffet 35,-
Sødt (slik og småkager) til kaffen kan medbringes uden beregning, egne kager koster 15.- i ”kagehåndtering”  
Baileys, Cognac etc. 50,-
Natmad:
Hjemmelavet tomatsuppe med hvidløg og et strejf af chili 95,-
Aspargessuppe m/u kødboller 95,-
Hjemmelavede frikadeller m. kartoffelsalat, rugbrød og surt 95,-
2 hotdogs (byg selv) med tilbehør 95,-
3 små sandwiches i lyst brød (æggesalat m.karse, postej m. bacon, rullepølse m. løg og sky) 110,-

Udvalg og priser er med forbehold for ændringer